The Mood Squad
Sfeer, geschikt voor  recepties en bedrijfsfeesten    
   
Wat is The Mood Squad?

The Mood Squad is een combo van professionele muzikanten die uw evenement die speciale ‘mood’ geeft waarvoor ze ondertussen bekend staan. Het is geen showband, maar blijft steeds op de achtergrond, waardoor ze de aandacht nooit opeisen maar er altijd gewoon zijn. Het resultaat is een gevoel van gezelligheid en comfort. Showbands zijn ook mogelijk, alles vind u in de verdere info.

Voor elke Mood een Squad!

U kan The Mood Squad zo groot of klein maken als u zelf wil. Gaande van een pianist solo, tot een complete band met zangeres, saxofonist en rustige drummer. Het populairste is het trio. (van contrabas, gitaar en sax). Wij helpen u altijd graag kiezen…

Wie is de Squad?

Alle muzikanten bij The Mood Squad hebben gestudeerd aan verschillende concervatoria in Belgie en Nederland en ze hebben stuk voor stuk een stevige faam opgebouwd in binnen- en buitenland. Ze vonden mekaar in de liefde voor lichte jazz en easy listening en passen allen zeer goed in het concept van The Mood Squad. Geen grote ego’s maar degelijke klassemuzikanten met liefde en gevoel voor sfeer. The Mood Squad mocht hun Mood al verspreiden over een groot deel van Europa voor events van multinationals, maar ook voor intieme trouwrecepties in de kleinste gemeentes van België. Niets is te groot of te klein.

 

 
Playlist

Wenst u meer info omtrent deze band?
tel +32(0)11 432004
gsm +32(0)496 213218
neem contact op via ons invulformulier